Laat Verhelst Vastgoed uw appartement verhuren en uw rendement is snel weer op peil!

Zeker bij opbrengsteigendommen is het erg belangrijk dat er vlot verhuurd wordt en een pand niet onnodig lang leeg blijft staan zonder opbrengst te genereren. Ook de meest betrouwbare kandidaat-huurder selecteren, is essentieel om zeker te zijn dat het pand goed onderhouden wordt en uw investering ook op lange termijn gegarandeerd blijft. En gaat die huurder wel op tijd betalen?

Laat uw appartement verhuren door vastgoedexpert Verhelst Vastgoed en u bent niet alleen zeker dat u de juiste kandidaat-huurders aantrekt, we doen er ook alles aan om de verhuur in de kortst mogelijke tijdsspanne te realiseren.

We starten met een ruime visibiliteit voor uw pand en dat zowel online op grote vastgoedsites als offline in onze etalages, op grote videoschermen en met gerichte mailings en advertenties.

We verzorgen alle communicatie met kandidaat-huurders en komen ter plaatse om hen rond te leiden tijdens een bezichtiging. Alle kandidaten worden grondig doorgelicht en u ontvangt als eigenaar een volledig dossier van de afgelegde bezoeken en de nodige achtergrondinformatie om doordachte keuzes te maken.

Vlot en veilig een appartement verhuren is werk voor specialisten zoals Verhelst Vastgoed. Lees meer over onze professionele aanpak op de Verhelst Vastgoed website en contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Verhuur van vastgoed door Verhelst beheer