Voor de verkoop van een opbrengsteigendom is enig rekentalent best handig!

Verhelst Vastgoed verkoopt uw opbrengsteigendom aan de beste voorwaarden!

Voor de verkoop van opbrengsteigendommen heeft u niet zomaar een vastgoedmakelaar nodig. Een kandidaat-koper kijkt zeker naar de staat van het pand en de mogelijkheden die het biedt, maar het is vooral een duidelijke financiële rapportage van de geraamde opbrengsten die de kandidaat-koper over de streep zal trekken.

Bij Verhelst Vastgoed zijn we bijzonder sterk in het opstellen van duidelijke rentabiliteitsrapportages voor de verkoop van opbrengsteigendommen. Die analyses zijn erg handig voor u als eigenaar, maar zeker ook een aantrekkelijke extra voor kandidaat-kopers !

Wanneer we bij Verhelst Beheer ook het rentmeesterschap voor uw opbrengsteigendom mochten verzorgen, wordt het nóg makkelijker om uw pand te verkopen. We informeren de koper dan niet enkel in detail over de uitgevoerde werken in het verleden, we lichten ook meteen toe wat hij / zij van de bestaande huurders en dus qua opbrengst en investeringsgemak mag verwachten.

Het spreekt de toekomstige koper vast ook wel aan om een vastgoedinvestering te kopen waarbij de rentmeesteractiviteiten reeds vlot lopen waardoor hij/zij meteen zorgeloos van een rendement kan genieten.

Overweegt u een appartement, handelspand of ander opbrengsteigendom te verkopen, dan lichten we graag vrijblijvend toe hoe we bij Verhelst Vastgoed een vlotte verkoop aan de beste voorwaarden realiseren.

Wist u dat we het bij Verhelst Vastgoed ook aandurven om volgens het No Cure, No Pay principe te werken? Geen resultaat, is geen kosten en zo bent u altijd zeker van een verkoop van uw opbrengsteigendom zonder risico’s of rendementsverlies. Lees er alles over op de Verhelst Vastgoed website of contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Verkoop van vastgoed door Verhelst beheer